понеділок, 16 серпня 2021 р.

Дорога Токмак - Оріхів активно ремонтується

У рамках програми«Велике будівництво» розпочато відновлення багатостраждальної дороги Токмак - Оріхів. Роками на цю ділянку траси ніхто не звертав уваги, що призвело до аварійного стану дорожнього покриття.

З вересня 2020 року голова Запорізької обласної організації партії «Слуга Народу», нардеп від нашого округу Павло Мельник взяв під особистий контроль це питання. Він направив депутатські запити до профільного міністерства та ініціював проведення нарад.

«Ця дорога є вкрай важливою не тільки для мешканців Оріхова та Токмака, а також і для жителів навколишніх сіл, а саме: Новопрокопівки, Нового, Солодкої Балки, Роботиного, Новоданилівки та Новоандріївки. Мешканці цих населених пунктів зможуть швидше потрапляти до районних центрів», - наголосив Павло Мельник. 

Також хочемо нагадати вам, що ще минулого року депутат під час візиту до Новопрокопівки пообіцяв виборцям, обуреним станом автошляху, взяти під контроль питання ремонту дороги. У результаті особистого втручання депутата, дорогу внесено до відповідного плану ремонту доріг у Запорізькій області.

Загалом, за інформацією Служби автомобільних доріг, проектом ремонту передбачено фрезерування старого дорожнього покриття, влаштування двох шарів покриття, встановлення дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки. 

Зазначимо, що працівники суттєво випереджають темпи проведення ремонтних робіт на дорозі Токмак – Пологи, тому скоро ми будемо користуватися новими комфортними дорогами як в Оріхівському, так і Пологівському напрямках.

Ми продовжуємо спостерігати за ходом ремонту. Дякуємо депутату за проведену роботу.

Пресслужба Запорізької обласної організації партії "Слуга Народу" 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.