середа, 18 серпня 2021 р.

У Молочанську потяг наїхав на чоловіка

Подія сталася на ділянці залізниці, яка проходить через Молочанськ. Машиніст потягу скоїв наїзд на чоловіка, який знаходився на залізничній колії і не реагував на попереджувальні звукові сигнали. Внаслідок, 61-річний громадянин загинув на місці. 

17 серпня о 18:27 до відділення поліції № 3 Пологівського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що у Молочанську на 107 кілометрі залізниці потяг збив людину, - повідомляє сайт Нацполіції.

По прибуттю на місце події слідчо-оперативна група з’ясувала, що машиніст потягу, 1982 року народження, скоїв наїзд на чоловіка, який знаходився на колії і не реагував на звукові сигнали. Від отриманих травм постраждалий загинув на місці. Правоохоронці встановили, що це 61-річний житель села Кутузівка Токмацької територіальної громади. Рідні загиблого  звернулися до поліції із заявою про  його зникнення саме у день трагічної події 17 серпня. Як стало відомо, чоловік страждав втратою пам’яті та  раніше вже зникав з дому.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.276 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Тривають слідчі дії.

Поліція встановлює обставини смертельної пригоди та звертається до свідків, які мають відеозаписи чи володіють будь-якою інформацією, що стосується вказаної події, із проханням відгукнутись або звернутись за телефоном (098) 084-62-24, (097) 962-32-95 або 102.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.