середа, 7 квітня 2021 р.

З 09 квітня ми у «червоній» зоні

На території Запорізької області з 00 годин 00 хвилин 9 квітня встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки.

Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 7 квітня. ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ

Як зазначив заступник Міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко, в нашому регіоні відмічається погіршення ситуації.

У Запорізькій області впродовж трьох днів спостерігається перевищення рівня госпіталізації та коефіцієнт виявлення випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.

Про всі карантинні заходи читайте тут.

«Таким чином є всі підстави для встановлення… червоного рівня епідемічної небезпеки», - підсумував головний санітарний лікар і додав, що Мінінфраструктури та МОЗ повинні будуть врегулювати питання спеціальних рейсів, які курсуватимуть з Запорізької області.

В регіоні застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки.

Разом з тим голові ОДА та іншим органам державної влади доручено посилити контроль за дотриманням протиепідемічних заходів.

Токмацький центральний ринок: З 09 квітня промислова частина ринку не працює.

До уваги батьків та учнів! З 09 квітня 2021 року учні 5-11 класів Токмацької громади переходять на дистанційну форму навчання.

УВАГА!: З 09.04.2021 р. Токмацька Дитяча Музична Школа переходить на дистанційну форму роботи.

Довідково: Записатися на отримання 8000 гривень можна буде на наступному тижні.

Кабмін на засіданні затвердив рішення, згідно з яким ФОПи і наймані співробітники, що залишилися без доходу під час карантину, зможуть отримати 8000 гривень допомоги від держави. Але тільки в регіонах «червоної» зони.

Подати заяву на отримання виплат можна буде вже з наступного тижня через сайт або додаток «Дія».

За останню добу в області зареєстровано 896 нових випадків захворювання на COVID-19. Всього станом на 8:00 08.04.2021 зареєстровано 83383 лабораторно підтверджених випадків, в т.ч. 4397– серед дітей (за добу – 31) та 4528 серед медичних працівників (за добу –39). За добу зареєстровано 22 летальних  випадків   (всього – 1529), одужало 70 пацієнтів (всього – 70282).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.