неділя, 11 квітня 2021 р.

Майнера з Оріхова хотіли пограбувати! Він відстрілювався…

Троє грабіжників напали на підприємця-майнера, який почав відстрілюватися. Всі троє затримані!

Все більше у світі набирає популярності криптовалюта – біткоїн. Майнять їх просунуті айтішники, а самі біткоїни вже давно стали електронною валютою, якою здійснюються розрахункові операції по всьому світу. Хоча більшість наших земляків і не знають, напевно, що воно за біткоїн такий, що коштує більш як 1,6 мільйона гривень. (Курс на сьогодні, 11квітня: 1 Біткоїн коштує - 1 665 156,33 гривні).

Та виявляється, навіть у сусідньому Оріхові є майнер – той, хто створює нові  блоки у біткоїн-базі, заради винагороди і комісійних зборів. Дізналася про це трійця зловмисників, яка задумала пограбувати підприємця. Зайшовши на подвір’я оріхівця, вони розпорошили газовий балончик та намагалися заволодіти обладнанням для майнінгу вартістю близько 40 тисяч гривень. Але власник (чоловік 1990 року народження) кілька разів вистрілив з травматичного пістолета вгору та під ноги нападників. Після цього зловмисники розбіглися. 

Якраз за повідомленням про стрілянину до його будинку на вулиці Івана Мазепи прибули поліцейські, одразу затримали двох чоловіків. Ще один втік на «Жигулях», потім кинув машину в лісосмузі і намагався втекти автобусом, проте невдовзі затримали і його.

Як з’ясувалося, всі зловмисники – жителі Дніпропетровської області, 1991, 1992 та 1993 років народження. Вирішується питання повідомлення фігурантам про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про це повідомляє пресслужба обласної поліції, - повідомляє пресслужба обласної поліції.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.