середа, 28 квітня 2021 р.

35 тисяч гривень викрали шахраї з банківської картки токмачанки

У токмачанки шахраї викрали 35 тисяч гривень з рахунку на банківській картці. Про це повідомляють Пологівські вісті з посиланням на інформацію Пологівського відділу поліції.

27 квітня до відділення поліції №3 (м. Токмак) Пологівського РВП ГУНП в Запорізькій області звернулася місцева жителька 1965 року народження. Вона заявила, що 26 квітня близько 15:40 їй зателефонував невідомий чоловік, який представився співробітником банку і повідомив, що з банківської картки заявниці шахраї намагаються зняти грошові кошти. А щоб цього не сталося, жінка повинна перерахувати гроші на інші банківські рахунки, які їй називала невідома особа. Заявниця все зробила, а згодом виявила що з картки зникли грошові кошти у розмірі 35 тисяч гривень.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Ведуться слідчі дії.

Відділ поліції звертається до громадян з проханням ні за яких обставин нікому не повідомляти персональні дані банківських карток чи рахунків! Якщо телефонують нібито працівники банку з проханням надати конфіденційну інформацію або здійснити якісь маніпуляції у банкоматі чи в банківському інтернет-додатку – запитайте, коли і в яке найближче відділення банку Ви можете звернутись, щоб вирішити проблему особисто, а не по телефону, - рекомендують правоохорнці.

У разі потрапляння відомостей по картці до сторонніх осіб або зникнення коштів – НЕВІДКЛАДНО заблокуйте картку за телефоном «гарячої лінії» та зверніться до відділення Вашого банку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.