неділя, 18 квітня 2021 р.

Вибух будинку в Пологах

Сьогодні вранці, 18 квітня, у сусідній Пологівській громаді стався вибух будинку від газової суміші (без подальшого горіння). Господар будинку травмований.

Як повідомляють у Службі порятунку о 07:25 на «101» надійшло повідомлення про подію на території приватного домоволодіння на вулиці Героїчній у Пологах.

На місці рятувальники встановили, що стався хлопок газоповітряної суміші без подальшого горіння. У результаті події травмувався власник оселі 1958 року народжння, якого до прибуття підрозділів ДСНС каретою швидкої медичної допомоги госпіталізували до лікарні.

Рятувальники провели розбір аварійних конструкцій будинку. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування.

ГУ ДСНС України у Запорізькій області звертається до громадян з проханням виявляти пильність та сумлінно виконувати правила безпеки під час користування газовим обладнанням. «Необачне ставлення до правил безпеки життєдіяльності може призвести до трагічних наслідків. Будьте обережні та пам’ятайте, що нехтування ними вимірюватиметься ціною вашого здоров’я та життя!», - говориться у зверненні.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.