пʼятницю, 30 квітня 2021 р.

У Токмацькій громаді планують скоригувати тарифи на воду

Виконком Токмацької міської ради оприлюднив проєкт рішення "Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «Міськводоканал» ТМР для населення, бюджетних установ та інших споживачів по Токмацькій міській територіальній громаді. Про це повідомляється на сайті міської ради.

Враховуючи лист «Міськводоканалу» виконавчий комітет планує, як вказано у проєкті рішення:

1. Встановити з 01.06.2021р. по 31.05.2022р  комунальному підприємству «Міськводоканал» ТМР тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення по Токмацькій міській територіальній громаді для населення, бюджетних установ та інших споживачів зі структурою наведеною в додатку 1 до даного рішення:

- тариф на послугу з централізованого водопостачання за 1 м3 - 29,76 грн. (з податком на додану вартість);

- тариф на послугу з централізованого водовідведення за 1 м3 - 25,50 грн. (з податком на додану вартість).

2. Погодити інвестиційну програму Комунального підприємства  «Міськводоканал» Токмацької міської ради  на 2021-2022 роки (додаток 2). Директору КП «Міськводоканал» ТМР забезпечити її виконання.

3. Рішення виконавчого комітету Токмацької міської ради від 28.12.2020 р. № 228 «Про встановлення тарифів на послуги  з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «Міськводоканал» ТМР для населення,бюджетних установ та інших споживачів по м.Токмак", Остриківської сільської ради від 25.06.2019р №06 «Про встановлення тарифів на водопостачання на території Остриківської сільської ради Токмацького району Запорізької області», виконавчого комітету Жовтневої сільської ради від 12.06.2019р №29 «Про затвердження тарифу на водопостачання КП «Жовтневе» членам територіальної громади Жовтневої сільської ради», виконавчого комітету Новопрокопівської сільської ради від 23.12.2019р №43 «Про затвердження тарифу   на послуги централізованого водопостачання для населення Новопрокопівської сільської ради», Новенської сільської ради від 24.01.2019р №3 «Про затвердження тарифів на комунальні послуги з постачання холодної води КП «Криниця - 2»» з 01.06.2021р вважати такими, що втратили чинність.

4. КП «Міськводоканал» ТМР оприлюднити дане рішення в засобі масової інформації згідно вимог законодавства.

5. Відділу економіки виконавчого комітету Токмацької міської ради оприлюднити рішення шляхом його розміщення на сайті Токмацької міської ради та у Центральній бібліотеці.

6. Директору КП «Міськводоканал» ТМР ввести в дію затверджені тарифи згідно діючого законодавства та забезпечити беззбиткову роботу підприємства.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Наталію Мамчак.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.