вівторок, 20 квітня 2021 р.

Міжміські автобусні перевезення по області незабаром відновляться

Вже найближчим часом автобуси знову будуть ходити до Запоріжжя, Мелітополя, Енергодара, Бердянська та Поліг, але з певними обмеженнями. 

Про це сьогодні, 20 квітня, повідомив голова облдержадміністрації Олександр Старух під час  пресконференції.

Очільник області звернув увагу на неприйнятність ситуації, коли на кожній території діють різні обмеження та повідомив про останні рішення комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з цього приводу. «Ми приводимо все до єдиного знаменника. Найближчими днями відновимо роботу міжміських маршрутів. Їздити можна буде лише за кількістю сидячих місць і за наявності спецперепустки працівникам об’єктів критичної інфраструктури та людям, які прямують на лікування», - сказав керівник області.

Згідно рішень ТЕБ НС, водіїв зобов’яжуть ретельно дезінфікувати салони маршруток. Дотримання правил  контролюватиме Національна поліція. Також влада та силовики посилять боротьбу із нелегальними перевізниками, що не зважають на карантинні норми.

ОНОВЛЕНО

З завтрашнього дня - 21 квітня - відновлюються всі автобусні рейси по АС Токмак. Про це щойно газету "Наше місто Токмак" повідомила диспетчерська служба автостанції.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.