четвер, 29 квітня 2021 р.

Олена Вараниця з Новогорівки - серед 25 кращих учителів мови та літератури в Україні!

Завершився конкурс Учитель року-2021, який проводило міністерство освіти та науки України. Серед 25 кращих учителів мови і літератури в Україні - Олена Вараниця з Новогорівки!

У фіналі було названо 12 кращих педагогів країни - по три переможці у номінаціях "Математика", "Українська мова і література", " Трудове навчання" і "Керівник закладу освіти". Представників Запорізької області серед переможців не виявилося. Проте серед 25 кращих учителів мови і літератури в Україні - Олена Вараниця! 

Вийти у фінал 25 кращих з майже півтори тисячі педагогів - величезне досягнення вчительки Новогорівської школи (нині Роздольської громади Василівського району).

Участь у конкурсі брали 8 педагогів з Токмаччини. Протягом трьох турів було відібрано по 25 кращих освітян у кожній з чотирьох номінацій, серед яких у фіналі обирали переможців.

У сотні кращих вчителів України опинилися лише четверо представників Запорізької області - крім Олени Вараниці, двоє вчительок з м.Запоріжжя і керівник Олексіївської школи з колишнього Більмацького району Анатолій Котенко - єдиний представник у ТОП-100 від нашого нинішнього Пологівського району. 

Детальніше, читайте у сьогоднішньому номері газети "Наше місто Токмак"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.