вівторок, 6 квітня 2021 р.

У Молочанську на гендерну «вимогу» жінок з’явиться «Зона комфорту»

У Молочанську в адміністративній будівлі міської ради з’явиться кімната «Зона комфорту», де розмістяться дитячий куточок, міні аудиторія для тематичних просвітницьких заходів та зона спілкування.

Як повідомляється на сайті Молочанської міської ради, група активних жінок виступила з гендерною ініціативою «Створення безпечного публічного простору «Зона комфорту» в Молочанській міській раді» та взяла участь в програмі мікрофінансування жіночих ініціатив, що допомагає здійснити благодійний фонд «Єдність» за майбутнє» у партнерстві з Національним демократичним інститутом. Проєкт отримав грант на облаштування кімнати «Зона комфорту» на першому поверсі адміністративної будівлі міської ради.

Метою ініціативи робочої групи у складі Олени Остролуцької, Інни Броцької, Марії Безкровної, Олени Гниди, Наталії Сахно було створення простору, який стане інструментом залучення жінок громади до активного громадського життя, розповсюдження ідей гендерної рівності і гендерної культури, підвищення рівня комфортності для жінок, які відвідують з дітьми міську раду або працюють в міській раді.

На виділені благодійним фондом 12 тисяч гривень придбані та встановлені металопластикові вікно та двері. Міська рада виконує ремонтні роботи. Після їх завершення встановлять меблі та обладнання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.