вівторок, 20 квітня 2021 р.

Токмацьку громаду закликають до «Днів довкілля»

Виконком Токмацької міської ради звертається до керівників організацій, суб’єктів господарювання та жителів громади з проханням проведення Дня довкілля з впорядкуванням закріплених територій, парків, приватних садиб, узбіч автодоріг тощо.

Зазвичай, Дні довкілля у Токмаці стартують з потеплінням у квітні, аби прибрати накопичене за зиму сміття, гілля, залишки листя тощо. Нині ж терміни розширено - з квітня по жовтень 2021 року. Думається, власники та орендарі будівель та прилеглих територій мають це робити й без нагадування.

У звернені, опублікованому на сайті міськради вказано: «Згідно Правил благоустрою території, забезпечення чистоти і порядку в місті Токмак, затверджених рішенням Токмацької міської ради № 2 від 19.04.2014р., розпорядження голови Запорізької обласної державної адміністрації від 01.04.2021 № 217 «Про проведення заходів з озеленення та благоустрою населених пунктів області у 2021 році», розпорядження міського голови Токмацької міської ради від 13.04.2021 № 146-р «Про проведення заходів з озеленення та благоустрою території Токмацької міської територіальної громади у рамках акції «День довкілля» у 2021 році» та з метою приведення у належний стан міських територій, парків, скверів, територій підприємств, установ, організацій, приватних садиб та узбіч вздовж автомобільних доріг загального користування державного значення, виконавчий комітет Токмацької міської ради звертається з проханням – з квітня по жовтень 2021 року реалізувати акцію «День довкілля».

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.