пʼятниця, 16 квітня 2021 р.

5240 доз китайської вакцини CoronoVac поставлено у Запорізьку область

15 квітня Запорізька область отримала чергову поставку вакцини проти COVID-19. Цього разу – китайську CoronoVac. Наразі отримано 5240 доз, - повідомляє 1news.zp.ua з посиланням на обласний лабораторний центр.

Вакцина буде використовуватись для проведення щеплень маломобільним групам населення та особам, які за ними доглядають, силами спеціально навчаних мобільних бригад, а також педагогам, які будуть задіяні в ЗНО. Щеплення розпочинаються вже сьогодні, 16 квітня.

Такою ж вакциною будуть щеплені працівники національної поліції, зокрема, патрульної поліції та Державної міграційної служби. Для цих контингентів відомчий медичний заклад МВС централізовано отримує відповідну кількість вакцини та буде щепити ці контингенти власними мобільними бригадами.

До цього наша область отримувала тільки вакцину індійського виробництва Covishield. На сьогодні нею було вакциновано 15985 громадян.

Токмак до цього отримав 280 доз індійської вакцини. За словами головлікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Юрія Устименка, на 16 квітня нею вакциновано 240 жителів Токмаччини. Тобто, вакцина є!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.