пʼятниця, 20 серпня 2021 р.

У сусідній громаді жахлива ДТП з п'ятьма загиблими

На світанку 20 серпня на території Роздольської громади, на автошляху М-18 «Харків-Сімферополь»  поблизу села Високе сталася жахлива автоаварія, у якій загинули 5 осіб, троє з них - маленькі діти. 

О четвертій годині ранку до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду. Як з’ясувалося, сталося зіткнення 2 легкових авто «Mercedes» та «Opel Astra», внаслідок чого автомобіль «Mercedes» загорівся.  

Співробітнитки ДСНС, які прибули на місце події, ліквідували загоряння транспортного засобу. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіла 5 осіб, з яких 3 дітей.

Травмованих водія і пасажира автомобіля «Opel Astra»  госпіталізовано до лікарні.

За фактом події відповідними органами ведеться розслідування.

За інформацією Нацполіції, попередньо встановлено, що приблизно о 4:30 на  автодорозі «Харків-Сімферополь» водій автомобіля "Opel Astra" 1990 року народження, з пасажиркою 1989 року народження, здійснюючи рух зі сторони міста Мелітополь в бік міста Василівка, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем «Mercedes-190».  Внаслідок цього відбулося перекидання другої іномарки до кювету, де транспортний засіб загорівся. В результаті ДТП водій та чотири пасажири автомобіля «Mercedes-190» загинули на місці.  Серед них троє малолітніх дітей.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.