понеділок, 25 листопада 2019 р.

В Токмацькому районі триває процес добровільного об'єднання сільських рад до об'єднаних територіальних громад (ОТГ)

Ми вже повідомляли про те, що в Токмацькому районі бурхливо проходять громадські обговорення з питання добровільного об’єднання до територіальних громад.

20 листопада, зокрема, такі обговорення пройшли в селі Покровському Жовтневої сільської ради та Новому Новенської сільської ради.

Депутати Новенської сільської ради визначилися  з цього питання у цей же день - 20 листопада 2019 року.


Ця ініціатива Новенських депутатів 21 листопада була розіслана у Жовтневу і Новопрокопівську сільські ради для прийняття відповідного рішення депутатами цих сільських рад.

25 листопада 2019 року, зранку, відбулася сесія Жовтневої сільської ради.

13 присутніх на сесії депутатів, з 14 обраних, 8 голосами підтримали ініціативу Новенців і ухвалили відповідне рішення про добровільне об'єднання у "форматі трьох" - Жовтнева, Новенська і Новопрокопівська сільські ради.

Пропозиції стосовно об'єднання в інших форматах: Долинська, Виноградненська, Коханівська, Таврійська, Жовтнева, Новенська, Новопрокопівська сільські ради - не набрали необхідної кількості голосів, 5 з 8 необхідних.

Не побажали депутати  добровільно об'єднуватись і з містом Молочанськ, жодного голосу.


26 листопада, як нам стало відомо, відбудеться сесія Новопрокопівської сільської ради, про рішення якої ми вас повідомимо додатково.


Оновлено 27.11.2019

26 листопада відбулася сесія Новопрокопівської сільської ради, на якій 11 присутніх на ній депутатів, з 14 обраних, одностайно прийняли рішення про добровільне об'єднання в "форматі трьох" - Новенська, Жовтнева і Новопрокопівська сільські ради.

Додамо, що напередодні, на протязі трьох днів, на території цієї сільської ради проходили громадські обговорення з цього питання, де депутати почули думку кожного жителя цієї території.


Про це нам повідомила Новопрокопівський сільський голова Наталія Бут. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.