пʼятницю, 8 листопада 2019 р.

Постраждала токмачанка через збій в роботі внутрішньої комп'ютерної мережі Ощадбанка

Вчора, 7 листопада, ближче до кінця робочого часу о 16:48 до нас звернулася токмачанка зі своєю проблемою.

Вона стверджувала, що вже цілий день, з 7:30, знаходиться в приміщенні токмацького відділення Ощадбанка, що по вулиці Гоголя, з метою отримати свої "дитячі виплати" і не може цього зробити та продовжила, що з цією метою вона вдома залишила двох малолітніх дітей і гроші їй вкрай потрібні саме сьогодні для їх утримання.

З її слів це сталося тому, що Ощадбанк вчасно не виготовив її пластикову банківську картку і по своєму паспорту їй також не вдається отримати кошти і додала, що нікуди з відділення не піде, поки не отримає гроші.

Ми спробували з'ясувати чи це так і як вирішується проблема токмачанки.
З наших джерел стало відомо, що дійсно у зв'язку з відсутністю пластику банк затримує терміни випуску/перевипуску власних банківських карт. Це підтверджується і зверненням українців на гарячу лінію Ощадбанка на сайті мінфіну.

orfej2007
orfej2007
7 ноября 2019, 16:38
Александра, Киев Максимова А.Л.
Здравствуйте!
Заказала перевыпуск карты киянина 18.10,2019г. Сегодня была в отделении банка, сказали, номер новой карты уже они видят, но карта не выпущена из-за отсутствия пластика.Когда же пластик появится в Киеве, когда ждать карту?
Ощадбанк
Ответ банка
7 ноября 2019, 17:25
Добрый день! Приносим извинения за временные неудобства. Напишите, пожалуйста, нам в личные сообщения ваш контактный номер телефона, ФИО и адрес или номер вашего обслуживающего отделения. Ситуацию проверим.
Окрім того нам стало відомо, що саме вчора стався збій в роботі внутрішньої комп'ютерної мережі Ощадбанка і тому токмачанка не змогла отримати кошти за пред'явленням свого паспорту громадянки України. Працівники токмацького відділення пропонували їй навіть позичити власні кошти "до завтра" та відвезти додому на власному автотранспорті, бо вже було запізно і темно, але токмачанка від цього відмовилася та приблизно о 17:00 покинула відділення банку.

І наостанок - сьогодні вказана громадянка отримає свої "дитячі виплати" у повному обсязі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.