суботу, 16 листопада 2019 р.

Свято у Новому: душевний концерт і коштовні призи

16 листопада у селі Нове Токмацького району відбулося святкування з нагоди Дня працівників сільського господарства.

У залі Будинку культури зібралося повно народу, хоча такі заходи тут завжди велелюдні. У програмі був святковий концерт і проведення безпрограшної лотереї.

Зі святом односельців привітав Новенський сільський голова Анатолій Субоцький, а артисти художньої самодіяльності приготували для них душевну концертну програму.
Нове виникло у 1932 році під час створення радгоспу «Великотокмацький». Здолали селяни і голодні роки, і труднощі війни. Радгосп (з 1975 року він називався імені XXV з’їзду КПРС) став відомим на всю область, його відвідували іноземні делегації з ФРН, Франції, Японії, Кореї та інших країн, була тут навіть делегація з ООН.

Присутні згадали славну історію свого села та людей, які трудилися на цій землі. З ностальгією переглянули фільм про село, знятий 1990 року запорізькою студією телебачення.

А під час концерту своїми виступами порадували селян дитячий танцювальний ансамбль, вокальна група «Журавка», соліст Олександр Муращенко, гуморист Захар Приходько, тріо «Соловейко», дует «Барви». Сторонній глядач міг би тільки дивуватися, настільки сильна у Новому художня самодіяльність під керівництвом Вадима Будняка та Володимира Фесенка.

І особливою родзинкою свята стало проведення безпрограшної лотереї. До розіграшу було продано 320 лотерейних квитків (вартістю 50 гривень), а завдяки спонсорській підтримці місцевих аграріїв призовий фонд був значно збільшений. Розігрували солодкі призи, продовольчі набори, господарчий реманент, кухонні набори, побутову техніку і навіть – телевізор! Тож кожен власник квитка був у виграші.


Автор – Віталій Голод.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.