понеділок, 21 лютого 2022 р.

Поштове відділення №9 на Ковальському запрацювало у новому приміщенні

У Ковальському мікрорайоні урочисто відкрили нове приміщення поштового відділення №9. Його перенесли у центр мікрорайону.
Керівниця відділення Алла Лебідь урочисто перерізала червону стрічку на вході. Участь у відкритті взяли директорка обласної дирекції «Укрпошти» Юлія Боровик, її заступниця Оксана Скачкова, територіальний менеджер Сергій Стольніков. Віднині замість старого обшарпаного приміщення відділення отримало добре відремонтовану операційну залу в корпоративному стилі «Укрпошти», а також поштарську кімнату, допоміжні приміщення.
У 9-му відділенні працюють 8 співробітниць: троє в операційній залі надають жителям всі види поштових послуг, чотири листоноші охоплюють величезну територію мікрорайонів Ковальського, Лівобережного та більшу частину Залізничного. Є також у штаті прибиральниця. Керівники обласної дирекції «Укрпошти» поспілкувалися з працівницями відділення, а потім обговорили технічні моменти зміни приміщення для поштового відділення №2 на Південому селищі, яке обслуговує частину Залізничного і мікрорайон Короленко, а знаходиться просто в жахливому стані у будівлі барачного типу. Переїзд планується у приміщення колишньої аптеки на Південному.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.