вівторок, 15 лютого 2022 р.

Токмак: по вул. Перемоги чоловік випав з 6-го поверху (ОНОВЛЕНО)

14 лютого у м. Токмак по вул. Перемоги (колишня Пролетарська) чоловік 38 років випав з 6-го поверху. 

Про це повідомив обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Бригада, що прибула на виклик, констатувала смерть постраждалого.

Детальніше і з уточненнями цю подію прокоментувала для ЗМІ прес-офіцер Пологівського РВП ГУНП в Запорізькій області Юлія Петренко:

"15 лютого о 02:43 годині до відділення поліції № 3 Пологівського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області зі служби «102» надійшло повідомлення про те, що з шостого поверху багатоповерхового будинку випав чоловік. Прибувши на місце події слідчо-оперативна група встановила, що 39-річний мешканець міста Токмак з власної необережності випав з вікна своєї квартири, в результаті чого отримав тілесні ушкодження не сумісні з життям. В момент трагедії чоловік знаходився в стані алкогольного сп’яніння. При огляді місця події правоохоронці зафіксували, що підвіконня в кімнаті занизькі. Слідів боротьби не виявлено. За життя чоловік на психічні розлади не страждав, намірів покінчити життя самогубством не виказував.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство) з позначкою – нещасний випадок. Слідчі дії тривають". 



 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.