понеділок, 7 лютого 2022 р.

Плануються навчання з охорони праці для агропідприємств

До нашої громади надійшов інформаційний лист про проведення навчання з питань охорони праці для підприємств агропромислового комплексу.

У ньому повідомляється, що згідно з планом заходів Головного галузевого науково-навчального-методичного центру з питань охорони праці Таврійського державного агротехнологічного університету ім. Д. Моторного на 2022 рік заплановане навчання з питань охорони праці для керівників та посадових осіб підприємств АПК, а також спеціальне навчання з питань охорони праці для посадових осіб та інших працівників, безпосередньо зайнятих на роботах зі зберігання, транспортування і застосування агрохімікатів, пестицидів.

Для зазначених підприємств рекомендують взяти участь щодо проведення навчання з питань охорони праці зайнятих спеціалістів та технічних працівників у  сільськогосподарських підприємствах всіх форм власності та надати до 14 лютого на електронну адресу tokmakapk21@gmail.com   Токмацької  міської ради інформацію про кількість осіб яким необхідно пройти навчання з охорони праці, за формою.

Про це повідомляє сайт Токмацької  міської ради.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.