понеділок, 14 лютого 2022 р.

Під Василівкою смертельне ДТП

13 лютого о 19:45 на дорозі Харків-Сімферополь біля північного в'їзду до міста Василівки автомобіль "Chevrolet Aveo" виїхав на узбіччя і перекинувся в кюветі. В результаті аварії від отриманих травм на місці загинув 56-річний пасажир. Водія (1975 року народження) та іншого пасажира (1988 р. н.) госпіталізували до міської лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.  

За попередніми даними водій "Chevrolet Aveo"  тверезий. За фактом ДТП слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, - повідомляє сайт обласного управління Нацполіції.  

Працівники поліції звертаються до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події із проханням звернутись за телефонами (098) 987-94-44 або (067) 284-11-66 чергова частина Василівського районного управління ГУНП в Запорізькій області.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.