четвер, 17 лютого 2022 р.

Обласна рада висловилася за єдність і консолідацію

На позачерговій сесії Запорізької обласної ради з промовою виступив голова фракції «Слуга Народу» Віталій Пасєвін, який закликав всі політичні сили до єдності, консолідації зусиль, щоб спільно протистояти тиску з боку агресора, не розхитувати політичну ситуацію всередині країни. 

Також він звернувся до жителів нашої Запорізької області та до усіх українців із закликом не поширювати панічні настрої, чутки та російську пропаганду, не піддаватися на інформаційно-психологічні атаки й не підігрувати агресору. 

«Наш спокій допомагає владі, дипломатам і силовикам гідно виконувати свою роботу із захисту держави та українців. Вірте в нашу армію, у наших воїнів, які мають достатньо сил і засобів, а також відповідний бойовий досвід, щоб у разі потреби відстояти нашу державу. Пам’ятаймо, що в єдності – наша сила! Разом ми переможемо будь-якого ворога – і зовнішнього, і внутрішнього. Слава Україні!» – наголосив Віталій Пасєвін. 

Депутати всіх фракцій без виключення підтримали перерозподіл бюджету на поточний рік задля виділення 30,5 млн грн на потреби територіальної оборони.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.