четвер, 17 лютого 2022 р.

Сесія Токмацької міськради: Зміни до бюджету та звернення до громадян

16 лютого на позачерговій сесії Токмацької міської ради депутати розглянули чотири питання. 

Основними були бюджетні питання. Депутати скоригували міський бюджет на 2022 рік та внесли відповідні зміни до міських програм: виділили кошти на програму «Забезпечення територіальної оборони Токмацької громади у  2021-2025 роках» у сумі 65 тис. грн. на перевезення військовозобов’язаних за рахунок залишків коштів на початок року; збільшили асигнування по школах на зарплату вчителям інклюзивних класів на суму 312 тис.грн. та на зарплату вихователям інклюзивних груп  на суму 12 тис.грн.; збільшили асигнування для забезпечення харчування вихованців закладів дошкільної освіти  на суму 239 тис. грн. та на харчування по закладам загальної середньої освіти збільшили асигнування на суму 30 тис. грн.

З приводу бюджету депутат Віктор Халамівський вніс пропозицію керівництву громади, щоб на сайті Токмацької міської ради розмістили вкладку «Бюджет громади».

«У нас є бюджет, приймаємо зміни до бюджету, але часто навіть у колег-депутатів виникають питання та непорозуміння. Бюджет громади має бути прозорим і завжди доступним на сайті для всіх громадян!», - підкреслив Віктор Халамівський.

Далі було прийнято рішення «Про гарантування своєчасного використання субвенції, необхідного обсягу співфінансування та щодо взяття зобов’язання використовувати позначки “Центр Дії”, у разі отримання в 2022 році субвенції з державного бюджету на розвиток мережі ЦНАП» та «Про надання згоди на встановлення земельних сервітутів щодо сформованих земельних ділянок, що розташовані в межах населеного пункту міста Токмак».

Насамкінець було зачитано звернення до жителів щодо ситуації на кордонах, загрози з боку російської влади. 

«Ми, депутати Токмацької міської ради, повністю підтримуємо зусилля Президента України Володимира Зеленського, вітчизняних дипломатів, а також наших захисників – Збройні сили України. Закликаємо всі політичні сили до єдності, консолідації зусиль, щоб спільно протистояти тиску з боку агресора, не розхитувати політичну ситуацію всередині країни», - йдеться у зачитаному тексті.

Пролунав заклик до жителів громади не поширювати панічні настрої, чутки та російську пропаганду, не піддаватися на інформаційно-психологічні атаки та не підігрувати агресору. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.