понеділок, 18 листопада 2019 р.

15-16 листопада в Токмаці відбувся обласний шаховий турнір «Юні Таланти» в рамках ХХ обласного шахового фестивалю «Біла Тура»

У турнірі взяли участь 68 юних спортсменів з міст Токмака, Мелітополя, Оріхова і Енергодара. Успіх супроводжував наших земляків. Наполеглива робота на тренуваннях і вдома вже принесла перші маленькі плоди. Розберемо всі три турніри.

Турнір «А»:
17 третьорозрядників. 1 місце посів Василь Нікулін, 3 місце - Владислав Рубан. Хлопці отримали підвищення - перейшли на рівень другого розряду. Перспективно виглядав Ярослав Удод. Творча гра і впевненість в собі дозволяє сподіватися, що Ярослав, позбувшись від ігрових недоліків, вже в недалекому майбутньому стане одним з кращих шахістів Запорізької області у віці до 10 років.

Турнір «Б»:
30 четверорозрядників. Перші 6 місць зайняли токмачани! Переможцем став Денис Дубіна, який був одним з наймолодших учасників. У нього прекрасний результат - 6,5 очок з 7 можливих і отримання 3 розряду. На другому місці прогресуючий в кожному турнірі Андрій Крюков. Він так само перейшов на 3 розряд. На третьому місці Олександр Гончаренко. На 3 розряд перейшли Артем Баришев і Назар Лиходєд. 1 бал 3 розряду отримав Микита Ходаковський. Трохи не пощастило, але є перспективи у Ярослава Мінченка, Максима Ярошенка, Валентина Олійника, Сергія Дублія, Тимофія Сивоконь.

Турнір «В»:
21 безрозрядник. 2 місце посів Денис Прихода. 3 місце - Шрамко Микита. Крім цих спортсменів бал четвертого розряду отримали Горенко Варя, Кунтій Єгор, Паук Максим і Гончаров Влад.

Крім цього проходив і командний залік. 1 місце посіла команда «Біла Тура» в складі Гончарова Влада, Гончаренко Саші і Приходи Дениса. На 2 місці команда «Star», в якій грали Микита Шрамко, Василь Нікулін і Ярослав Мінченко. 3 місце в активі симпатичної команди «Мега-Пупс». Це Денис Дубіна, Ярослав Удод і Данило Мінченко.

Прекрасний результат! Спасибі нашим дітям і батькам, які підтримують наше майбутнє! Попереду продовження фестивалю, в якому на "стежку війни" вийдуть більш досвідчені шахісти, повідомляє тренер Олексій Дружинець.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.