пʼятницю, 15 листопада 2019 р.

День працівників сільського господарства України

Районне свято в селі Запоріжжя
Цей день святкують в Україні щорічно в третю неділю листопада. Свято працівників агропромислового комплексу в нашій державі - це не тільки виставки агропромислової техніки та презентації нових технологій. Це концерти і ярмарки, привітання офіційних осіб і нагородження видатних фахівців і працівників, фестивалі та унікальні майстер-класи. День аграрія в Україні люблять та поважають.

Напередодні, 15 листопада, на базі Запорізького палацу культури "Зоряний", с. Запоріжжя Токмацького району, відбулося районне свято з нагоди Дня працівників сільського господарства "Ми славимо працю і вас величаємо!"
В програмі свята - урочистості з відзначенням кращих працівників району, на яких до сільських трударів з вітальним словом звернулися голова Токмацької районної державної адміністрації Віктор Дудукалов, голова Токмацької районної ради Василь Мафтуляк, начальник відділу агропромислового розвитку Токмацької районної державної адміністрації Сергій Стольніков.
Агропромислова група компанії «Дніпровська» нагородила робітників товариства з обмеженою відповідальністю «Племптахокомбінат «Запорізький»», нагородження провели заступники директора Андрій Верецун та Віталій Якименко.
Фіналом привітань став концерт-подарунок гостей свята - академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» Запорізької обласної філармонії, комунального закладу Запорізької обласної ради.

Фото святкування тут

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.