пʼятницю, 1 листопада 2019 р.

Залізничники святкували – як одна велика родина

У Токмацькому міському Будинку культури відбувся урочистий вечір з нагоди Дня залізничника, який Україна відзначає 4 листопада.

На свято прийшли цілими родинами працівники Великотокмацької дистанції колії, залізничних станцій Великий Токмак та Молочанськ, прибули працівники колії з Чернігівського та Бердянського районів. Разом з ними прийшли і жителі мікрорайону «Залізничний», і працівники «залізничної» школи №12, ціла купа дітей.

Тільки на Великотокмацькій дистанції колії (стара назва – ПЧ-17) працює майже 240 людей, а охоплює підприємство 217 кілометрів колії від Федорівки до Комиш-Зорі на сході, і на південь аж до Бердянська. Як не дивно, а колія біля центрального бердянського пляжу і навіть стіна, що відділяє берег від набережної, перебувають у віданні Великотокмацької дистанції колії.

А працівники станцій Великий Токмак та Молочанськ забезпечують рух вантажних та пасажирських потягів. Може й не дуже великий, але важливий для кожного з нас.
На честь працівників залізниці артисти художньої самодіяльності підготували душевний концерт. Відчувалося, що залізничники – ніби одна велика родина. Її привітали керівник дистанції колії Володимир Гончаров та його заступник Сергій Стасик, голова РДА Віктор Дудукалов. 

А далі присутні насолоджувалися концертом, який був по-сімейному теплим та затишним. Виступи артистів на екрані супроводжували фотографії колективів виробничих  підрозділів, портрети наших залізничників. А наймилішими номерами на цьому святі стали виступи дітей – учнів школи №12, вихованців Молочанської дитячої школи мистецтв, юних гімнасток, танцівниць та музикантів.

Автор – Віталій  ГОЛОД



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.