четвер, 12 травня 2022 р.

На окупованих територіях Запорізької області росіяни продовжують грабувати

Росіяни продовжують мародерити на тимчасово окупованих територіях. 

У Мелітопольському районі  стало відомо про те, що окупанти пограбували дорожньо-ремонтні пункти Запорізького облавтодору та асфальтобетонні заводи у селищі Кам'янка та  селі Обільне. Розграбували загарбники й бази ТОВ "Автомагістраль-Південь" у м. Мелітополь, м. Токмак та в селі Новополтавка.  Також розграбовано виробничу базу ТОВ “Дорожнє будівництво “Альтком”.

Бердянці у тимчасово окупованому місті знову були в інформаційній блокаді через повну відсутність мобільного зв’язку та частково Інтернету. Захоплене росіянами місцеве радіо 106 FM, яке нині має назву «Свободный Бердянск», поширює пропагандистські меседжі та дезінформацію щодо стану справ в місті та Україні загалом. У Бердянську тривалий час не працюють великі мережі супермаркетів, зачиняються промислові підприємства і крамниці, власники яких не погоджуються співпрацювати з окупаційною владою. 

У той самий час у  Запоріжжі запрацював інформаційно-гуманітарний центр Бердянська. Тут вимушені переселенці з курортного міста можуть отримати інформаційну, юридичну та гуманітарну допомогу.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.