четвер, 19 травня 2022 р.

Обласний гуманітарний штаб почав співпрацювати з штабом партії “Слуга Народу”

Згідно досягнутих домовленостей, відтепер обласний гуманітарний штаб співпрацювати з обласним штабом партії. 

Заступниця голови Запорізької ОВА Злата Некрасова відвідала головне відділення партії “Слуга Народу” у Запорізькій області, де зустрілась з його керівником, народним депутатом України Павлом Мельником. Вона переконалася, що вже сьогодні у відділенні люди можуть отримати продуктові пакунки.

З початку повномасштабної війни багато людей втратили свої домівки та були вимушені евакуюватися на підконтрольні Україні території. Весь цей час до Запорізької області різні організації та волонтери надсилають гуманітарні вантажі.

Обласним гуманітарним штабом у рамках співпраці зі  штабом партії “Слуга Народу” вже було відвантажено продуктові набори.

Тепер у Запоріжжі працює 9 пунктів видачі гуманітарної допомоги, 7 з них розташовані у кожному районі. Майже з самого початку війни працює   гуманітарний хаб   у виставковому центрі “Козак-Палац”.  Тепер центр видачі гуманітарних пакунків буде працювати і у головному штабі партії Слуга Народу.

Для отримання продуктового набору необхідно надати паспорт та довідку переселенця. Інформацію про них вносять у електронну базу. Якщо це жінка з дитиною – роблять спеціальну помітку, яка означає, що така жінка   матиме можливість отримати усе необхідне й для дитини – дитяче харчування, засоби гігієни, памперси.

Новий гуманітарний центр працює з понеділка по п’ятницю, субота та неділя – вихідні. Всім людям вистачить продуктових наборів, щодня їх отримують 100-200 людей.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.