понеділок, 23 травня 2022 р.

У Новогорівці побільшало рашистів, а у Енергодарі поменшало колаборантів!

За повідомленням ЗОВА:

у селі Новогорівка Василівського району повідомляють про збільшення кількості російських військових. Схоже вони щось там задумують.

Така ж ситуація у селі  Інженерне Пологівського району. У Гусарці росіяни розселилися у покинутих будинках, вчора провели обхід, після чого пограбували будинки, з яких виїхали.  

У Василівці кількість військових рф вже перевищує кількість місцевих жителів. При цьому окупанти продовжують грабувати мирне населення, забираючи з хат все, що їм до смаку. 

Самопроголошений голова «народної адміністрації» Енергодара Андрій Шевчик поранений внаслідок вибуху, що стався в під’їзді будинку, де проживає його матір.  Під час вибуху ніхто з мешканців під’їзду не постраждав, з чого можна зробити висновок, що партизани чекали саме на колаборанта  і вдарили точно та прицільно саме по ньому. Відтак зрадник, а також його охоронці доставлені до лікарні із травмами різного ступеню.

Після  спроби вибуху у під’їзді окупанти почали обшуки - шукали червону Audi  та двох молодиків, а також посилили огляд на блокпостах. Крім того, до 24 травня всіх автовласників змушують зняти тонування з машин. В іншому разі погрожують штрафами. 

Окупанти у Бердянську намагаються загарбати місцевий бізнес та поділити між собою та колаборантами.  Власники кафе та ресторанів, які покинули місто і відмовилися від співпраці з ворогом, залишилися без свого майна: росіяни вирішили його забрати на користь так званої «адміністрації міста». Відтак заклади були передані в управління колаборантам.

Як би нам не було складно і важко - ми впораємося з усім! Віримо у Збройні сили України! Наближуємо Перемогу!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.