понеділок, 30 травня 2022 р.

Бердянський педуніверситет змінив місце реєстрації і залишається з Україною

Бердянський державний педагогічний університет тимчасово змінив місце реєстрації. Така інформація з'явилася на сторінці вишу у Фейсбуці.

Нагадаємо, що окупаційна влада Мелітополя заявила про об'єднання чотирьох університетів у один і з автоматами привела представляти нового "ректора"Говорили про об'єднання  МДПУ ім. Б. Хмельницького, ТДАТУ ім. Д. Моторного, Бердянського педагогічного та Приватного класичного університетів.

Ректор ТДАТУ та в.о. ректора МДПУ не пішли на співпрацю з окупантами. Подібну заяву наразі оприлюднили і у Бердянському ДПУ:

"Ми продовжуємо працювати у дистанційному режимі в Українському законодавчому полі: проводимо освітній процес, готуємось до випуску бакалаврів, розпочинаємо вступну кампанію", – повідомив ректор БДПУ Ігор Богданов.

Ось така відповідь рашистам!

Понаїхавши у наш Запорізький край з усіляких російських "сібірєй і тмутараканєй" окупанти вирішили наводити свої скотські порядки у цивілізованих і красивих Бердянську та Мелітополі. Певно вирішили, що можуть вказувати професорам, докторам і кандидатам наук як будувати життя. Але ж у їхніх, російських окупантів, краях не всі на унітаз вміють ходити (це я серйозно  кажу), а ходять в нужники з діркою у підлозі. Їм би спочатку людьми треба стати, тоді вони одразу зрозуміють, що це їм треба міняти "русскій мір" на щось більш цивілізоване.

Віталій Голод.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.