неділя, 29 травня 2022 р.

У Молочанську без газу залишилося 120 споживачів, перебої у Пологівському і Василівському районах

 28 травня через спрацювання запобіжно-запірного клапану відключено шафовий газорегуляторний пункт у м. Молочанськ Пологівського району. Без газопостачання залишилися 120 споживачів.

А по області без газопостачання знаходиться 71 117 абонентів у 91 населеному пункті. Залишаються відключеними від газопостачання 48 населених пунктів Бердянського та Мелітопольського районів через пошкодження магістрального газопроводу на території Донецької області. Крім того, внаслідок обстрілів пошкоджено газопроводи у Василівському та Пологівському районах. Сьогодні зранку, 29 травня, через завдані внаслідок ведення інтенсивних бойових дій пошкодження перекрито засувку на розподільному газопроводі середнього тиску білля мосту через р. Конка між м. Оріхів та с. Преображенка. Без газопостачання залишилися 848 абонентів с. Преображенка Пологівського району.

На 29 травня через пошкодження ліній електропостачання, опор та обладнання без електропостачання 25 466 споживачів у 82 населених пунктах Запорізької області.

Минулої доби ПАТ «Запоріжжяобленерго» відновило енергопостачання 1 732 споживачів у Пологівському та 290 абонентів у Запорізькому районах. Проведенню аварійно-відновлювальних робіт перешкоджають активні бойові дії та відсутність доступу до місць пошкоджень електромереж. 

Про це повідомляє ЗОВА.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.