середа, 25 травня 2022 р.

Окупанти звіріють: мабуть хотіли, щоб їх зустріли «хлібом-сіллю», але не діждуться!

В Енергодарі загарбники увірвались до помешкання співробітника енерго-ремонтного підрозділу Запорізької АЕС Сергія Швеця та розстріляли його з автомата. Чоловіка  шпиталізували до міської лікарні з численними кульовими пораненнями. Лікарі борються за його життя. Тим часом окупанти на своїх ТГ-каналах відзвітували, що такими діями ліквідували «терориста», винного у замаху на вбивство колаборанта та самозваного «мера» Андрія Шевчика, на якого здійснили напад наші партизани. Про це повідомляє ЗОВА.

За повідомленням мешканців села Водяне Василівського району, російські військові завезли до села бензин та гумдопомогу - спиртні напої українського виробництва. Окупанти у спілкуванні з місцевими вдаються до погроз знищити Водяне, коли будуть відходити, але при цьому не приховуються, що залишатися в Україні вони не збираються. 

У Мелітополі російські військові взяли в полон виконувачку обов’язків директора багатопрофільного центру професійно-технічної освіти Олесю Дорохову. З початку війни на базі навчального закладу жінка організувала Центр допомоги “Від серця до серця”, який був єдиним у місті українським гуманітарним штабом з допомоги жителям Мелітополя та переселенцям із Маріуполя. Дорохова відмовилася співпрацювати з рашистами.

У Приморську окупанти прийшли до пожежно-рятувальної частини міста та запропонували співробітникам працювати на них. За попередньою інформацією майже всі відмовилися та написали заяви про звільнення. 

Дирекція кінотеатру «Filmax» у Бердянську відмовилася співпрацювати з російськими військовими і показувати пропагандистські фільми. За непокору загарбники вигнали співробітників, замінили замки і незабаром планують все ж використовувати кінематограф для пропаганди та поширення фейків.

Жителі тимчасово  окупованих територій Запорізької області ведуть себе героїчно, активізують співпрацю з розвідувальними та правоохоронними органами України, чим підкреслюють, що росію на Запоріжжі ніхто не чекав і жити під російським триколором не хотів. А зрадникам і колаборантам Запорізька обласна військова адміністрація нагадує, що всіх воєнних злочинців та їхніх поплічників буде викрито, а за злочини проти мирного населення України притягнуто до відповідальності.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.