понеділок, 30 травня 2022 р.

Таврійський агротехнічний університет працюватиме за стандартами України

У Мелітополі після захоплення окупантами педагогічного університету за таким самим сценарієм пройшло захоплення Таврійського агротехнологічного університету. В будівлю зайшли озброєні військові росії з автоматами. Вони привели невідомого молодика і сказали, що це новий ректор.

Законний ректор ТДАТУ Сергій Кюрчев зробив заяву: 

- Шановні студенти, викладачі та співробітники Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного! Офіційно повідомляємо, що згідно з наказом МОН України № 387 від 26.04.2022 р. ТДАТУ тимчасово переміщено до Запоріжжя на базу ЗНУ та продовжує освітній процес відповідно до стандартів вищої освіти України! У зв'язку зі створенням окупаційних властей на базі нашого університету так званого "МДУ", графік освітнього процесу буде змінено, а інформація найближчим часом буде доведена через офіційні соціальні мережі до кожного викладача та студента ТДАТУ!

Ректор зазначив, що освітній процес продовжиться виключно у дистанційній формі, а очне навчання в університеті у зв'язку із окупацією міста Мелітополь заборонено! Усі викладачі та співробітники ТДАТУ, які не писали заяви на працевлаштування або написали заяви про звільнення до так званого "МДУ", продовжують працювати у Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного з виплатою заробітної плати!

З викладачами та співробітниками, які перевелися на роботу до так званого "МДУ", буде припинено дію трудових договорів (згідно із Законом України «Про організацію трудових відносин в умовах військового стану» від 15.03.2022 р. № 2136-ІХ). Співробітники та студенти ТДАТУ мають право забрати особисті документи у відділі кадрів та продовжать працювати та навчатися у Таврійському ГАТУ.

Цього року вступна кампанія проходитиме в особливих умовах та правила прийому будуть оприлюднені на офіційному сайті ТДАТУ та в офіційних соціальних мережах. Очікується затвердження особливих умов надходження до бюджету для мешканців з усіх тимчасово окупованих територій України.

Приймальна комісія працює лише у Запоріжжі, а у Мелітополі тимчасово не працює для вступу до ВНЗ. Отримати детальну інформацію про вступ до Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного можна за телефонами: (061) 289-12-99; (099) 614-83-02.

Просимо всіх зберігати спокій, не піддаватися неперевіреній інформації та проханням перевестись у так зване "МДУ"! ТДАТУ вірний своїм традиціям та залишається Лідером вищої освіти України!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.