неділя, 8 травня 2022 р.

У селах Полтавка і Пологи ворог відступив (Ситуація щодо російського вторгнення станом на 07.05.2022 року (22:00)

На Запорізькому напрямках противник активних бойових дій не проводив. За підтримки авіації намагався вести наступальні дії в напрямку населеного пункту Полтавка Запорізької області, зазнав втрат і відійшов на раніше займані позиції. 

Також підрозділи Сил оборони в районі села Пологи успішно нанесли вогневе ураження противнику, знищивши частину його озброєння та військової техніки. Особовий склад ворога залишив позиції.


Пограбування промислових активів Мелітополя продовжується. Нещодавно окупанти вивезли всю продукцію та обладнання із заводу "Біол". А днями місцеві зняли на відео склади з награбованим майном, які залізницею везуть до Криму. Більшість вантажу становить листова оцинкована сталь у рулонах, - повідомляє ЗОВА  


У Енергодарі відбирають у місцевих документи і обіцяють віддати 9 травня - у сподіванні, що велика кількість українців збереться в одному місці та створить необхідну картинку для російських телеканалів. У Кам’янці-Дніпровській змушують у понеділок прийти на роботу та взяти участь у параді. 

 

7 травня  стало відомо, що окупанти вбили громадського активіста, патріота Сергія Семенека. Росіяни застрелили його пострілом в спину, а до того два дні катували, вимагаючи, аби той видав місце схрону зброї та місцевих побратимів. 


Ми обов’язково переможемо! Віримо у Збройні Сили України!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.