понеділок, 9 травня 2022 р.

ОРІХІВ, ТОКМАК, БЕРДЯНСЬК, МЕЛІТОПОЛЬ: РОСІЙСЬКІ ОКУПАНТИ ПРОДОВЖУЮТЬ ОБСТРІЛЮВАТИ ЦИВІЛЬНИХ, ВИКРАДАТИ ЛЮДЕЙ ТА МАРОДЕРИТИ

Продовжується обстріл росіянами цивільних обєктів. У м. Гуляйполе в результаті ворожого артобстрілу отримав вогнепальне сліпе осколкове поранення в обличчя чоловік 1980 р.н. Разом з цим, було частково пошкоджено будинок, господарчі будівлі та автомобіль.

Чергових ворожих обстрілів зазнало місто Оріхів. Російська армія артилерійськими ударами пошкодили квартиру, майстерню, крамницю та елеватор.  Також, загарбники влучили у будівлю медичного закладу. За попередньою інформацією, на момент атаки будівля була порожньою і ніхто не постраждав. Наразі проводяться роботи з відновлення вцілілих корпусів. 

В с. Трояни, Бердянського району з місця мешкання російські злочинці викрали чоловіка 1967 р.н., (директор агрофірми), у якого провели обшук та звинуватили його у тому, що він співпрацює з військовими ЗС України, а також заволоділи двома автомобілями «TOYOTA» та одним «MERCEDES-BENZ», які належать агрофірмі. 

В м. Бердянськ з місця роботи рашисти викрали чоловіка, 1964 р.н., (директора військово-технічної школи Товариства сприяння оборони України). 

В м. Мелітополь з місця мешкання росіяни викрали місцевого чоловіка 1979 р.н. та повезли в невідомому напрямку. 

В м. Токмак з місця мешкання загарбники викрали чоловіка 1997 р.н. та повезли в невідомому напрямку, його звинуватили у співпраці з ЗС України.

В с. Спаське, Мелітопольського району російські дикуни представившись працівниками прокуратури рф викрали автомобіль «КАМАЗ-5320». 

В с. П’ятихатки, Василівського району російські терористи із погрозою застосування зброї, викрали автомобіль «MERCEDES-BENZ VITO».

Віримо, що зло буде покаране. Перемога буде за нами!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.