субота, 14 травня 2022 р.

У Токмаці почалися «городи» - виникли проблеми з водопостчанням

Токмацький  «Міськводоканал» звертається до абонентів щодо поливу городів, садів, присадибних ділянок з водогону. Адже такі дії завжди призводять до нестабільної подачі води, особливо на верхні поверхи багатоповерхівок або до віддалених вулиць.

«Навіть у цей важкий для держави час наше підприємство намагається забезпечувати мешканців територіальної громади послугами водопостачання. Тож просимо зрозумінням поставитися до нашого прохання та здійснювати полив городів садів та присадибних ділянок у відповідності до вимог рішення виконкому міськради».

Нагадаємо, що у рішенні №90 від 20 квітня 2014 рік виконкому Токмацької міськради вказано: «З метою забезпечення використання води за прямим призначенням, полив городів, садів та присадибних ділянок з використанням води з системи централізованого водопостачання дозволяється здійснювати з розривом струменю (полив лійками, відрами та іншими засобами). Полив шлангами дозволяється тільки з ємностей, які наповнюються водою у часи мінімального водоспоживання, через прилад обліку води з 20:00 до 5:00. Полив городів, садів та присадибних ділянок безпосередньо з підключених до системи централізованого водопостачання шлангів забороняється»

Відтак, для безперебійного забезпечення мешканців громади питною водою комунальники звертаються до токмачан з проханням дотримуватись встановлених правил  та щомісячно здійснювати оплату за спожиті послуги.

Телефони для довідок КП «Міськводоканал»: 43300, 45561, 0682241520.

Підготував Віталій Голод.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.