неділя, 29 травня 2022 р.

Рашисти захопили університети Мелітополя, викладачів силують переходити до росії

Окупанти увірвалися зі зброєю до Мелітопольського державного педагогічного університету.  Заблокували двері, виставили на вході автоматчиків. Погрожуючи зброєю співробітникам, рашисти повідомили про нові порядки: викладачі мають написати заяву на перехід до російського університету або ж звільнятися.

Ось які СМС отримали викладачі: «Уважаемые коллеги!!! Сегодня в университете прошло собрание. Коллективу предложено перейти на работу в Мелитопольский государственный университет (Россия). Сегодня до 20.00 и завтра до 12.00 нужно подать заявления в отдел кадров на работу в этом вузе или на увольнение. Желающие работать в этом университете в понедельник выходят на работу. Остальные не будут допущены к материальным ценностям, помещениям…»

Таке ж відбулося у стінах Таврійського державного агротехнологічного університету. Рашисти повідомили, що обидва виші відтепер «об’єдналися».

Керувати цим «новим закладом» призначають колишнього викладача Харківського університету внутрішніх справ колаборанта Андрія Чуйкова.

Співробітники Таврійського агротехнологічного розповіли, що новий ректор поводився неадекватно та був агресивним.

Також відомо, що в 2014 році він попросив вибачення перед активістами Антимайдану за участь в операції зі звільнення Харківської ОДА та зірвав погони.

Підготував Віталій Голод.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.