вівторок, 3 травня 2022 р.

Від війни загинули мирні люди у Оріхові та Новоандріївці, зруйновано будівлі

НА ТИМЧАСОВО ЗАЙНЯТИХ ТЕРИТОРІЯХ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ТЕРОРИСТИЧНО-НАСИЛЬНИЦЬКІ ДІЇ З БОКУ РОСІЙСЬКИХ ЗЛОЧИНЦІВ ЩОДО ЦИВІЛЬНОГО НАСЕЛЕННЯ. ТАКІ ДІЇ ЗАОХОЧУЮТЬСЯ ЇХ ВІЙСЬКОВИМ КОМАНДУВАННЯМ.

В м. Оріхів у дворі багатоповерхівки виявлено труп місцевого чоловіка 1939 р.н.,  який загинув під час артилерійського обстрілу російськими терористами. 

Крім цього, внаслідок ворожих артобстрілів отримали порання різного ступеню тяжкості ще 3 місцевих жителі.

В с. Новоандріївка, Пологівського району попав під ворожий артобстріл чоловік 1981 р.н., в результаті чого отримав тяжкі проникаючі осколкові поранення, та після його госпіталізації, нажаль його життя врятувати не вдалося. 

Також, наслідок артобстрілу вогнепальні осколкові поранення правого передпліччя і обличчя, легку контузію отримав чоловік 1975 р.н.

В м. Пологи під час російського артилерійського обстрілу були частково пошкоджені та знищені 2 будинки, зруйноване кафе "Люкс".

В м. Оріхів в результаті нанесеного російськими злочинцями артилерійського обстрілу було частково пошкоджено 7 приватних будинків та зруйновані господарчі будівлі, а також значних пошкоджень зазнали в багатоповерхових будинках 6 квартир. 

В м. Гуляйполе під час артилерійського обстрілу окупантами було пошкоджено 2 житлові будинки та зруйновані господарчі споруди.

В с. Новоданилівка, Пологівського району в результаті нанесеного російськими злочинцями артилерійського обстрілу було частково пошкоджено приватний будинок та зруйновані господарчі будівлі.

В с. Петрівка під час проведення польових робіт на ворожій міні підірвався трактор, водій загинув на місці.

Наразі по даним фактам здійснюються процесуальні дії щодо відкриття кримінального провадження за статтею «Порушення законів та звичаїв війни».




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.