середа, 18 травня 2022 р.

У Мелітополі партизани підірвали бронепоїзд російських окупантів

У тимчасово окупованому Мелітополі сьогодні пролунав потужний вибух. Його чули як мешканці центру міста, так і південної його частини. Пізніше інформація підтвердилася – партизани підірвали бронепоїзд російських окупантів.

Як повідомляє  РІА Мелітополь зі своїх джерел, вибухівка, встановлена на рейках, здетонувала під вагоном з особовим складом. 

Склад поїзда – 10 вагонів, підрив був здійснений під вагоном з особовим складом. За результатами вибуху - пошкоджено дві залізничні колії, бронепоїзд зупинено, також зупинено локомотив з 10-ма цистернами ПММ, що прямував за бронепоїздом. У результаті пошкоджено залізничне полотно та техніка. Кількість поранених та загиблих рашистів уточнюється.

До речі, хронологія подій наступна – спочатку прогримів вибух. А потім у районі перехрестя вулиць Шмідта та Івана Алексєєва було чутно автоматну чергу. Щодо цих сьогоднішніх подій у центрі міста, то й там, мабуть, дії наших диверсантів принесли потрібний результат та посіяли паніку серед загарбників. Відомо, що комендатуру за годину до вибуху було оточено. Там чекали генерал-майора, який мав сьогодні виїхати до Бердянська та відвідати міліцію та бази відпочинку.

Таким чином, мелітопольські партизани нагадують окупантам, що вони знаходяться на чужій землі та сіють у їхніх лавах паніку.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.