середу, 9 вересня 2020 р.

Вночі прооперували двох молодих токмачан, що отримали ножові поранення

Вночі прооперували двох молодих токмачан, що отримали ножові поранення в результаті раптового нападу під час відпочинку в одному з кафе міста.

Загрози для їх життя немає.

В  одного постраждалого були глибокі рани шиї, плеча, тулуба (наразі знаходиться в палаті інтенсивної терапії), а в іншого - порізи в області вуха.

8 вересня ввечері Токмак буквально сколихнула інформація в соцмережі facebook про раптовий напад невідомого з ножем на відпочиваючих у кафе.

Інцидент стався після того, як відпочивальники відмовили невідомому, що підійшов до їх столика, в пригощанні спиртним.

На місці працювали правоохоронці, потерпілих ушпиталили. 

Оновлено о 11:43Зловмисника, працівника однієї з газових заправних станцій міста, затримано і наразі він знаходиться під вартою.

Завтра суд обере йому запобіжний захід.

Також ще відомо, що зловмисник раніше не судимий та до якихось "угруповань" відношення не має.

Йому інкримінується ч.2 ст.15 п.1 ч.2 ст.115 КК України. 

Оновлено о 13:01: Офіційна версія події від Відділу комунікації поліції Запорізької області:

8 вересня близько 21 години до Токмацького відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що в одному з місцевих кафе по вулиці Центральній відбувається бійка. На виклик негайно прибула група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група відділення поліції.

На місці події встановлено, що місцевий житель 1994 року народження в стані алкогольного сп’яніння в ході конфлікту спричинив ножові поранення  двом юнакам 22-х та 23-х років. Обидва потерпілих госпіталізовані до місцевої лікарні. Стан 22-річного молодика залишається стабільно важким.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним медиками, в його крові виявлено 2,6 проміле алкоголю. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин), п. 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство)  Кримінального кодексу України.

Вирішується питання повідомлення фігуранту про підозру та обрання запобіжного заходу. 

Санкція за статтею передбачає до п’ятнадцяти років ув’язнення.

По темі: В місті Оріхові Запорізької області поблизу кафе «Набережне» зловмисник хаотично наносив удари ножем,в результаті чого троє сімнадцятирічних юнаків отримали різного роду тілесні ушкодження.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.