пʼятницю, 11 вересня 2020 р.

Надзвичайні пригоди за добу: У Токмаці повісився чоловік

За добу, 10.09.2020 року,  у Запорізькій області здійснено 870 виїздів бригад швидкої медичної допомоги. На добовому чергуванні знаходились 150 бригад.

У Розівському районі на трасі легкове авто перекинулось у кювет. Постраждав чоловік 40 років. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Постраждалий отримав травму правого плеча, від госпіталізації він відмовився.

У смт. Новомиколаївка на перетині вул. Української та Соборності  сталося зіткнення легкового авто та велосипедиста. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Постраждалий отримав закриту травму колінного суглобу та був госпіталізований до лікарні.

У м. Токмак по вул. Василя Вишиваного сталося повішення чоловіка 52 років. Бригада, що прибула на виклик, констатувала смерть постраждалого.

У м. Приморськ по вул. Партизанській водій, чоловік 37 років не впорався з керуванням, внаслідок чого легкове авто злетіло у кювет. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Постраждалий отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, травму шийного відділу хребта та був госпіталізований до лікарні, повідомляє КНП "ТМО " ОЦЕМД та МК" ЗОР.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.