четвер, 10 вересня 2020 р.

Ковід: Офіційні рекомендації директорам закладів освіти Токмака та міському ринку від регіональної комісії ТЕБ та НС

08.09. 2020 року відбулося засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Токмака.

За результатами розгляду прийняті відповідні рішення:

Відділу освіти Токмацької міської ради довести рекомендований алгоритм дій керівника ЗЗСО у разі виявлення у здобувача освіти та/або працівника ЗЗСО ознак гострого респіраторного захворювання, який є додатком листа МОН України від 28.08.2020 року № 1/9-409 «Щодо створення безпечних умов організації освітнього процесу у 2020/2021 навчальному році» до директорів закладів освіти Токмацької міської ради.

Директорам закладів освіти Токмацької міської ради:

- у разі виявлення у здобувача освіти та/або працівника закладу освіти ознак гострого респіраторного захворювання, керуватися рекомендованим алгоритмом дій, що є додатком до листа МОН, який зазначений у пункті 2 цього рішення.

- здійснювати діяльність підпорядкованого закладу з урахуванням постанови Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 № 50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

Відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, взаємодії з правоохоронними органами та мобілізаційної роботи виконавчого комітету Токмацької міської ради спільно з Токмацьким МР ГУ ДСНС України у Запорізькій області посилити проведення роз’яснювальної роботи серед населення стосовно дотримання санітарно-протиепідемічних правила і норми спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Рекомендувати КП «Міський ринок» Токмацької міської ради:

- проводити серед населення роз’яснювальну роботу стосовно дотримання санітарно-протиепідемічних правила і норми спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 через об’єктову систему оповіщення;

- здійснювати функціонування КП «Міський ринок» з урахуванням  постанови Головного державного санітарного лікаря України від 06.06.2020 року № 34 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів з торгівлі на ринках на період карантину з зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби (COVID-19)».

Про це повідомила Пресслужба виконкому на сайті Токмацької міської ради.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.