четвер, 17 вересня 2020 р.

Бізнесу: Приєднуйтесь до пілотного проекту монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка»

Даний пілотний проект запроваджено постановою Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 № 744 ,"Деякі питання реалізації пілотного проекту з монетизації одноразової натуральної допомоги" пакунок малюка.

Постановою визначено, що грошова компенсація вартості одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» є одноразовою цільовою виплатою для придбання дитячих товарів (засобів догляду за дітьми та дитячих засобів гігієни: підгузків, серветок; дитячого одягу та взуття; дитячого харчування; дитячого посуду; дитячих іграшок; текстилю для дітей, у тому числі рушників, ковдр) і товарів для породіллі (прокладок для лактації; прокладок післяпологових) та виплачується в розмірі 5000,00 грн. на кожну народжену дитину на відкритий в акціонерному товаристві «Комерційний банк» Приватбанк» поточний рахунок зі спеціальним режимом використання, які отримувач витрачає самостійно у закладах торгівлі, які уклали з Мнісоцполітики публічний договір і взяли на себе зобов’язання зі здійснення контролю з продажу за ці кошти тільки визначених товарів. 

Договір про співпрацю в рамках реалізації пілотного проекту Монетизація одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» у 2020-2021 роках розміщено на офіційному сайті Міністерства соціальної політики України.

Запрошуємо заклади торгівлі та інтернет-магазини долучитись до соціально важливої справи через приєднання до договору! Переходьте за посиланням.

Управління соціального захисту населення Токмацької міської ради.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.