вівторок, 22 вересня 2020 р.

У Токмаці посилені карантинні заходи

Станом на 22 вересня в області зареєстровано 3 034 лабораторно підтверджені випадки захворювання на COVID-19.

Найбільші показники захворюваності у м. Запоріжжя – 1478; м. Мелітополь – 394; м. Бердянськ – 239; Токмацькому районі – 131; Оріхівському районі – 109; Пологівському районі – 175.

Відсьогодні до наявних правил карантину додаються нові обмеження.

На територіях із «жовтим» рівнем епідемічної небезпеки, до яких увійшов Токмак 21 вересня, забороняється діяльність хостелів і відвідування установ соціального захисту без особливої потреби, обмеження роботи розважальних закладів у нічний час, проведення масових заходів у закладах громадського харчування обмежується 20 особами.

Більш жорсткі обмеження вводяться в Пологівському районі.

Зокрема, забороняється діяльність закладів розміщення крім готелів та розважальних закладів і ресторанів в нічний час, відміняється планова госпіталізація, робота спортивних залів, розважальних центрів, закладів побутового обслуговування, музеїв та бібліотек має бути організована з дотриманням соціальної дистанції.

За результатами проведеної наради було вирішено посилити діючі протиепідемічні правила на території області, заборонити направлення дітей до закладів оздоровлення, що розташовані в епідемічно небезпечних районах, тимчасово заборонити проведення всіх масових заходів (з кількістю присутніх більш ніж 200 осіб) на територіях, де перевищено базовий рівень захворюваності.

Про все це стало відомо 22 вересня після позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Голова облдержадміністрації Віталій Боговін просить всі території віднестись особливо серйозно до рішень комісії.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.