середу, 2 вересня 2020 р.

Місцеві вибори 2020: ЦВК внесла зміни до складу Пологівської районної територіальної виборчої комісії

1 вересня 2020 року ЦВК прийняла Постанову № 216 "Про зміни в складі територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів".

Центральна виборча комісія постановляє:

Внести зміни до складу територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів, сформованого постановою Центральної виборчої комісії від 10 серпня 2020 року № 172 “Про утворення та формування складу обласних, районних (крім районів в Автономній Республіці Крим), міських (крім міст в Автономній Республіці Крим), районних у місті Києві територіальних виборчих комісій”, згідно з додатками 1 – 24.

Пологівська районна територіальна виборча комісія.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Срібна Тетяна Миколаївна, 1960 року народження – секретар  комісії, від місцевої організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії та призначити секретарем комісії:

Семененко Поліна Едуардівна, 1997 року народження – від місцевої організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.