пʼятницю, 4 вересня 2020 р.

У Токмаці вже перевищено базовий рівень показника захворюваності

Щоденно в Запорізькій області кількість нових випадків захворювання на COVID зростає:

1 вересня - 30 нових випадків, 2 вересня – 51. За останню добу,  3 вересня,   зареєстровано 60 нових випадків захворювання.

Показник захворюваності становить  30 на 100 тис населення.

Зараз Запорізька область в «зеленій» зоні щодо застосування карантинних обмежень. Але на 4 територіях області показник захворюваності, на жаль, вже перевищує базовий рівень 40 на 100 тис населення:

у Пологівському районі, в Мелітополі, Веселівському районі та у місті Токмак. 

Шановні жителі Запорізької області!

Так, наша область ще в «зеленій» зоні щодо карантинних обмежень, але ситуація дуже швидко може змінитись і ми маємо вже «тривожні дзвіночки».

Тому дуже важливо, щоб ви не забували про базові правила: носили маски в приміщеннях, мили руки, дотримувались соціальної дистанції. Ці прості правила рятують життя!

Будь ласка, дотримуйтесь всіх рекомендацій МОЗ України щодо порядку функціонування різних закладів, установ в умовах  адаптивного карантину.

Бажаємо вам здоров’я! А здобувачам освіти нагадуємо, що колективна безпека в закладі починається з відповідальності кожного - учня та його батьків, студента, педагога та медичного працівника, - звертається до жителів області Олена Теряєва, радниця голови облдержадміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.