понеділок, 21 вересня 2020 р.

У Токмаці до Дня міста відбувся традиційний велопробіг

Токмак. День Міста. Сонячна погода. Сонячний настрій. Посмішки, приємні зустрічі, радість. Так починався велопробіг до Дня Міста, що став вже традиційним.

Як і попередні роки, організатором виступив депутат Токмацької міської ради Владислав Мікша.

Велика подяка спонсорам, що долучилися до цього свята: депутату ТМР Станіславу Глущенку та підприємцю Юрію Волкогонову.

Станіслав на своєму велосипеді особисто брав участь у пробігу. Юрій на власному транспорті допомагав у проведенні.

Анонсувавши захід, організатори навіть не уявляли що буде так багато ентузіастів, охочих приєднатись до акції. На площі біля Будинку культури, ближче до 11 години почали збиратись велосипедисти. Деякі учасники прийшли зі своїми родинами. Пішоходи, помітивши знайомих, серед учасників підходили, щоб побажати успіху, вітали з Днем міста, та фотографувалися біля фонтану. Неформальна атмосфера заходу сприяла живому спілкуванню.

Перед заїздом виступив Владислав Мікша. Він привітав присутніх зі Святом, проінструктував по техніці безпеки, окреслив маршрут.

З піднесеним настроєм, учасники вирушили в дорогу. За велосипедистами виїхав мікроавтобус, щоб у разі потреби допомогти їм, надати технічну допомогу, та підхопити тих, хто зійшов з дистанції.

Загалом маршрут велопробігу проліг на близько 12 кілометрів. Прокладали дистанцію таким чином, щоб не їхати вулицями з активним рухом, адже безпека велосипедистів була у пріоритеті. 

Не обійшлось без курйозів. Один з учасників проколов камеру. Зупинившись він почав шукати колючку “кавунця”, але знайшов величезний гвіздок. Добре, що учасників супроводжував автобус, що надав для пробігу Владислав Мікша.

Маршрут пробігу пролягав дорогами міста, токмацьким лісництвом, а закінчився у парку між вулицями Володимирська та Паркова.

Ось і фініш. Зморених, але натхненних учасників у парку чекали волонтери, які приготували смачнюще частування: рибацьку юшку, та овочеве рагу. Після виснажливого випробування, велосипедисти з апетитом пригостилися їжею.



Цей захід надовго запам’ятається  учасникам, залишивши лише приємні спогади.

Андрій Середа.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.