пʼятниця, 4 вересня 2020 р.

Дорогу до Бердянська побудували

Завершився ремонт на національній автомобільній дорозі Н-30 Василівка – Бердянськ, стверджує Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА.

На дорозі на ділянці протяжністю 112,3 км, від автодороги М-18 до м. Бердянськ, повністю відновлено асфальтобетонне покриття по основному проїзду.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Запорізькій області, на останній ділянці виконання робіт з поточного середнього ремонту автодороги Н-30 км112+026 - км143+003 в Бердянському районі завершено роботи з влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття загальною протяжністю 26,4 км.

Наразі тривають роботи з благоустрою відновленої ділянки дороги. Підрядним підприємством ТОВ «Шляхове будівництво «Альтком» на зазначеній ділянці завершуються роботи з укріплення узбіч та влаштування з’їздів. Крім цього, проводяться підготовчі роботи до нанесення дорожньої розмітки.

Аби фури та багатотонні вантажівки не зруйнували нове, відновлене дорожнє покриття, на в’їзді у Бердянськ вже діє габаритно-ваговий контроль.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.