вівторок, 14 липня 2020 р.

За роботу кафе після 23:00 у Токмаці - штраф: Виконком повідомляє

Керуючись ч. 2 ст. 19 Кодексу цивільного захисту України, ст. 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» та вимогами постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», враховуючи вимоги протоколу позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області від 13.07.2020 року № 27, виконавчий комітет Токмацької міської ради повідомляє, що на період дії карантину забороняється робота після 23-ї та до 7-ї години розважальних закладів (нічних клубів), а також суб’єктів господарської діяльності з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів, тощо), закладів культури, крім кінотеатрів та крім діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

Враховуючи вищевикладене, просить Вас прийняти до відома зазначену інформую та обмежити час роботи підпорядкованого закладу до 23:00 години.

Додатково інформуємо, що відповідно до статті 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами, - тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 

ПО ТЕМІ: В ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗМІНЕНО ЧАС РОБОТИ ЗАКЛАДІВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ТА РОЗВАЖАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.