четвер, 16 липня 2020 р.

В області не все гаразд з безпекою на дорогах

За добу, 14.07.2020 року у Запорізькій області здійснено 817 виїздів машин швидкої медичної допомоги, на добовому чергуванні знаходились 154 бригади ЕМД, повідомляє КНП "ТМО " ОЦЕМД та МК" ЗОР.

Фото: 14 липня у Заводському районі міста Запоріжжя внаслідок аварії загинув водій вантажного самоскиду. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.
У м. Запоріжжя по вул. Новокузнецька, жінка 41 року збита легковим авто. На місці події працювала 1 лікарська бригада. З закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритим переломом лівого плеча та правої великогомілкової кістки, постраждала була госпіталізована до МКЛЕ та ШМД.

У м. Запоріжжя по вул. Чумаченка пішохід, жінка 45 років була збита легковим авто. На місці події працювала 1 кардіореанімаційна бригада. Постраждала з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку була госпіталізована до МКЛЕ та ШМД.

У м. Запоріжжя по вул. Скворцова вантажівка з'їхала у кювет. Бригада, що прибула на виклик, констатувала смерть постраждалого.

У м. Бердянськ по вул. Мелітопольське шосе 99, легкове авто збило пішохода. Постраждала жінка 60 років. На місці події працювала 1 лікарська бригада. З закритою травмою коліна постраждала була госпіталізована до лікарні.

У м. Бердянськ по вул. Макарова 3, навпроти аквапарку перевернулося легкове авто. Постраждали 4 особи: чоловіки 38 та 18 років, та жінки 26 та 20 років. На місці події працювала 1 лікарська бригада. Чоловік 38 років отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, рану лобної ділянки, ссадна тулуба. Чоловік 18 років отримав садна потиличної ділянки. Жінка 26 років отримала закритий перелом кісток променево -зап'ясного суглобу справа, закриту травму шийного відділу хребта. Жінка 20 років отримала садна правого ліктьового суглобу. Постраждалі госпіталізовані.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.