пʼятницю, 24 липня 2020 р.

До Бердянська вантажний транспорт заходить з порушеннями габаритно-вагових норм

Ситуація свідчить про те, що до м. Бердянська вантажний транспорт заходить з порушеннями габаритно-вагових норм, розвантажується за межами порту, а на територію порту транспорт заходить без порушень.

Кабінет Міністрів України доручив місцевій владі забезпечити з 22 червня по 30 вересня 2020 року здійснення посилених заходів габаритно-вагового контролю на території м. Бердянська.

Облдержадміністрацією створено обласну робочу групу з питань збереження автомобільних доріг від передчасного руйнування вантажним транспортом, яка проводить моніторингове обстеження вантажовідправників щодо дотримання габаритно-вагових норм при завантаженні транспортних засобів.

Обласна державна адміністрація вимагає від вантажоперевізників, вантажовідправників, вантажоодержувачів дотримуватися вимог чинного законодавства та не допускати перевантажень на дорогах області.

Також обласна влада просить портових операторів всіх форм власності, власників складських приміщень в м. Бердянську контролювати вагу транспорту, який заходить на їх адресу, надавати доступ контролюючим органам до ваг.

Давайте домовимося не допускати руйнування доріг Запорізької області та грати за єдиними правилами, - зазначив під час робочої поїздки у м. Бердянськ Віталій Тишечко, заступник голови облдержадміністрації (стажування). 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.